Четвер, 12 Грудня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно смачне, соковите та пряне сало: незвичайний рецепт приготування в пакеті –...

Неймовірно смачне, соковите та пряне сало: незвичайний рецепт приготування в пакеті – спробуйте

Этот материал также доступен на русском языке
Сало – улюблений продукт багатьох українців. Сьогодні пропонуємо смачний рецепт засолювання, який допомагає отримати м'яке, ніжне та дуже смачне сало.

Інгредієнти:

  • 1 кг сала (підчеревок);
  • 1 ст. ложка меленої паприки;
  • 1 ст. ложка сушеного часнику;
  • 2 ст. ложки солі;
  • 0,5 ч. ложки меленого перцю;
  • 6 лаврових листочків;
  • 10 шт. чорного перцю горошком;
  • 2 пакети.

Приготування:

  1. Збийте у блендері всі спеції та лавровий лист до однорідної консистенції.
  2. Ретельно промийте підчеревок і висушіть його паперовими рушниками.
  3. Можна розрізати підчеревок на два однакові шматки або на дрібніші шматочки. Великі шматки солитимуться 5 днів, а дрібні – 3 дні.
  4. Покладіть один пакет в інший для надійності. На дно пакета викладіть підготовлену суміш приправ та обваляйте в ній сало.
  5. Видаліть повітря з пакетів і щільно зав’яжіть їх. Приберіть у холодильник, не забуваючи щодня перевіряти та злегка розминати вміст пакетів руками.

Приготовлене таким чином сало стане чудовою закускою на святковому столі!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні