Інгредієнти:
- 1 кг сала (підчеревок);
- 1 ст. ложка меленої паприки;
- 1 ст. ложка сушеного часнику;
- 2 ст. ложки солі;
- 0,5 ч. ложки меленого перцю;
- 6 лаврових листочків;
- 10 шт. чорного перцю горошком;
- 2 пакети.
Приготування:
- Збийте у блендері всі спеції та лавровий лист до однорідної консистенції.
- Ретельно промийте підчеревок і висушіть його паперовими рушниками.
- Можна розрізати підчеревок на два однакові шматки або на дрібніші шматочки. Великі шматки солитимуться 5 днів, а дрібні – 3 дні.
- Покладіть один пакет в інший для надійності. На дно пакета викладіть підготовлену суміш приправ та обваляйте в ній сало.
- Видаліть повітря з пакетів і щільно зав’яжіть їх. Приберіть у холодильник, не забуваючи щодня перевіряти та злегка розминати вміст пакетів руками.
Приготовлене таким чином сало стане чудовою закускою на святковому столі!
Читайте також: