Неділя, 17 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо приготувати з квашеної капусти: розширюємо список страв - кульки з капусти...

Що приготувати з квашеної капусти: розширюємо список страв – кульки з капусти та картоплі

Этот материал также доступен на русском языке
Квашену капусту можна використовувати не тільки як закуску або один з інгредієнтів для салатів.

З капусти можна готувати безліч смачних і корисних страв. Наприклад, румунську запіканку, апетитні курячі рулетики, насичений осінній суп і навіть чіпси.

Кульки з квашеної капусти і картоплі

Інгредієнти

Картопля середнього розміру — 3 штуки, квашена капуста — 150 грамів, яйце — 1 штука, панірувальні сухарі — 30 грамів (ще залишити для обвалювання), перець чорний мелений — ⅓ чайної ложки, солодка паприка — ⅓ чайної ложки, олія та сіль — за смаком.

Приготування

  • Відварити картоплю в злегка підсоленій воді за 15-20 хвилин.
  • Злити рідину. Трішки остудити картоплю і розім’яти товкачем.
  • Віджати квашену капусту, щоб прибрати зайву вологу, і подрібнити ножем, якщо вона нашаткована надто крупно.
  • Змішати картоплю, капусту, злегка збите яйце, панірувальні сухарі, сіль, перець і паприку. Сформувати кульки.
  • Насипати панірувальні сухарі на плоску тарілку. По черзі катати овочеві кульки по сухарях, щоб рівномірно покрити паніровкою.
  • У глибокій сковорідці або каструлі розігріти олію на середньому вогні.

Викладати кульки в один шар і обсмажувати до рум’яності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні