Субота, 16 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяВін просто тане в роті: готуємо найніжніший сирно-ягідний торт без випічки

Він просто тане в роті: готуємо найніжніший сирно-ягідний торт без випічки

Этот материал также доступен на русском языке
Цей простий та смачний десерт готується навіть без духовки. Економія часу колосальна!

Бажаєте приготувати смачний торт, але обмежені у часі? Чи не біда! Скористайтеся цим простим!

Раніше ми розповідали, як приготувати шале смачний торт без випічки за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • печиво – 400 г
  • вершкове масло – 200 г
  • сир – 600 г
  • цукор – 200 г
  • сметана – 200 г
  • желатин – 40 г
  • вода – 70 г
  • желе для торта – 2 пакетика
  • ягоди – 500 г

Приготування:

  1. Печиво подрібніть у крихту за допомогою качалки, терки або блендера. Додайте розтоплене вершкове масло і добре все перемішайте.
  2. Викладіть все у форму для випікання та добре утрамбуйте. Масу можна викласти двома способами: з бортами та без них. Форму з печивом відправте у холодильник.
  3. Желатин залийте холодною водою і дайте йому набрякнути протягом 10 хвилин.
  4. Сир змішайте з цукром, сметаною та збийте за допомогою міксера. Додайте в сирну масу набряклий желатин і ще раз збийте.
  5. Вилийте масу у форму на печиво і поставте у холодильник до повного застигання.
  6. Коли сирний шар застигне повністю, прикрасьте торт ягодами.
  7. Розведіть желатин для торта, згідно з інструкцією, і залийте отриманою масою ягідний шар. Відправте форму в холодильник до застигання.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні