І без смаження вони вийдуть апетитними, соковитими, з хрусткою скоринкою.
Візьміть
- 600 г фаршу, краще змішаного,
- 1 яйце,
- цибулину,
- 3 зубчики часнику,
- болгарський червоний перець,
- 100 г сиру,
- скибочку білого хліба,
- зелень, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Приготування
- Білий хліб замочіть у питній воді на 10 хвилин. Потім відіжміть зайву вологу. Сир натріть на тертці. Перець наріжте кубиками. Цибулю, часник та зелень подрібніть.
- До фаршу додайте овочі, зелень, сир, яйце та хліб. Посолити, поперчити і добре перемішати, сформувати котлети.
- Деко застеліть пергаментним папером, змастіть його олією, викладіть котлети і запікайте 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Вам буде корисно: