П’ятниця, 15 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБудь-який десерт із цим чудо-кремом стане в 5 разів смачнішим

Будь-який десерт із цим чудо-кремом стане в 5 разів смачнішим

Этот материал также доступен на русском языке
Існує безліч рецептів кремів для тортів, але іноді хочеться приготувати щось оригінальне, щоб здивувати гостей.

Раніше ми давали рецепт смачного торту зі згущеним молоком на сковороді.

Один із таких варіантів – бісквітний торт із кремом на основі манної крупи. Цей крем надає десерту ніжну текстуру та особливий смак.

Інгредієнти:

  • 180 г вершкового масла,
  • 500 мл молока,
  • 4 ст. ложки манної крупи,
  • 200 г цукру,
  • 1 пакетик ваніліну,
  • 1 куряче яйце,

Приготування:

  1. Збийте яйце з цукром у глибокій мисці, додаючи ванілін.
  2. Нагрійте молоко і поступово вливайте його до яєчно-цукрової суміші, постійно помішуючи.
  3. Поставте масу на слабкий вогонь і варіть до загустіння, не перестаючи помішувати, щоб уникнути пригорання.
  4. Додайте вершкове масло, дочекайтеся його розчинення, потім зніміть крем з вогню і дайте йому охолонути.
  5. Збийте охолоджену масу міксером протягом 5 хвилин, щоб вона стала пишною.

Цей крем підходить для багатьох десертів: профітролів, тістечок, тортів та рулетів. Спеціальна текстура крему з манкою зробить ваші ласощі неповторними. Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Все про сіль: що можна використовувати для консервації та як виявити підробку (відео)

Комбуча чи чайний гриб – у чому різниця між цими напоями (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні