Раніше ми давали рецепт смачного торту зі згущеним молоком на сковороді.
Один із таких варіантів – бісквітний торт із кремом на основі манної крупи. Цей крем надає десерту ніжну текстуру та особливий смак.
Інгредієнти:
- 180 г вершкового масла,
- 500 мл молока,
- 4 ст. ложки манної крупи,
- 200 г цукру,
- 1 пакетик ваніліну,
- 1 куряче яйце,
Приготування:
- Збийте яйце з цукром у глибокій мисці, додаючи ванілін.
- Нагрійте молоко і поступово вливайте його до яєчно-цукрової суміші, постійно помішуючи.
- Поставте масу на слабкий вогонь і варіть до загустіння, не перестаючи помішувати, щоб уникнути пригорання.
- Додайте вершкове масло, дочекайтеся його розчинення, потім зніміть крем з вогню і дайте йому охолонути.
- Збийте охолоджену масу міксером протягом 5 хвилин, щоб вона стала пишною.
Цей крем підходить для багатьох десертів: профітролів, тістечок, тортів та рулетів. Спеціальна текстура крему з манкою зробить ваші ласощі неповторними. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Все про сіль: що можна використовувати для консервації та як виявити підробку (відео)
Комбуча чи чайний гриб – у чому різниця між цими напоями (відео)