Виявляється, що велика кількість цибулі у фарші псує смак м’яса. Щоб надати котлетам соковитості, краще використовувати вершкове масло та сир.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачні котлети, що додати у фарш.
Інгредієнти:
- куряча грудка – 800 г;
- цибуля – 1 штука;
- часник – 1 зубчик;
- вершкове масло – 70 г;
- сир – 100 г;
- куряче яйце – 1 штука;
- борошно – 2 столові ложки;
- панірувальні сухарі — 50 г.
Приготування:
- Курячу грудку не треба молоти за допомогою м’ясорубки, краще її дрібно нарізати ножем. Часник та цибулю також потрібно подрібнити ножем.
- Досвідчені господині вважають, що м’ясорубка або блендер погіршують текстуру котлет і вони стають менш соковиті та смачні.
- Сир потрібно натерти на дрібній тертці і додати до фаршу разом з яйцем, борошном, сіллю та м’яким вершковим маслом. Все ретельно перемішати.
- Сформувати однакові котлети, обваляти їх у панірувальних сухарях і обсмажити до золотистої скоринки.
Читайте також: