Четвер, 14 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНезвичайні, але дуже смачні пиріжки з капустою на секретному тісті: так ви...

Незвичайні, але дуже смачні пиріжки з капустою на секретному тісті: так ви ще не готували

Этот материал также доступен на русском языке
Більшість господинь готують пиріжки на дріжджовому тісті або на кефірі, але є альтернативний рецепт, який виходить не менш смачним.

До речі, у якості начинки можна вибрати не тільки капусту, а й картопля, м’ясо з рисом, відварену печінку з цибулею.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки на кефірі.

Інгредієнти:

  • жирний сир – 300 г,
  • вершкове масло — 300 г,
  • борошно – 300 г,
  • розпушувач — 1 чайна ложка,
  • куряче яйце — для змащування,
  • сіль — за смаком.

Для начинки:

  • капуста — один невеликий качан,
  • цибуля — 1 шт.,
  • куряче яйце — 3 шт.,
  • вершкове масло — 100 г,
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування:

  1. Потрібно розтопити масло на сковороді, потім помістити туди нарізану капусту та цибулю і обсмажити до готовності.
  2. Відварити курячі яйця, очистити від шкірки, дрібно нарізати.
  3. Поєднати інгредієнти, посолити та поперчити.
  4. Подрібнити сир за допомогою блендера в однорідну масу, додати розм’якшене масло, борошно, сіль і розпушувач, замісити тісто.
  5. Дати тісту відпочити 25-30 хвилин.
  6. Сформувати з тіста тонку ковбаску, нарізати на однакові шматочки. Кожен розкотити в тонкий коржик, викласти начинку і зліпити пиріжок.
  7. Викласти пиріжки на лист, застелений пергаментним папером.
  8. Змастити пиріжки зверху жовтком.
  9. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25 хвилин. Такі пиріжки смачніші у теплому вигляді, але й охололі вони вам теж сподобаються.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні