П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКвасоля з цибулею - смачний гарнір до м'ясних або вегетаріанських основних страв

Квасоля з цибулею – смачний гарнір до м’ясних або вегетаріанських основних страв

Этот материал также доступен на русском языке
Квасоля - смачна бобова культура, багате джерело білка, що добре засвоюється організмом.

Але вчені з’ясували, що квасолева дієта може бути дуже ефективна у боротьбі з діабетом та серцево-судинними захворюваннями. Вона також може стати гарною профілактикою раку.

Тому в нашому раціоні неодмінно повинні бути страви з квасолі. Квасоля замінить тваринний білок і служитиме профілактичним засобом багатьох хвороб.

Квасоля, печена з цибулею

Інгредієнти

Квасоля – 2/3 склянки, вода – 2 склянки, цибуля – 3 штуки, томатна паста – 3 столові ложки, часник, олія, чорний мелений перець, сіль – за смаком.

 Приготування

  • Квасолю замочити на ніч.
  • Вранці відварити, рідину злити в окремий посуд.
  • Цибулю нарізати кільцями й обсмажити на олії, посолити, поперчити.
  • У форму викласти пластами квасолю і цибулю – верхній пласт має бути квасолевим.
  • Відвар змішати з томатною пастою, залити квасолю і запікати 20 хвилин у розігрітій до 250 градусів духовці.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні