П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: плов зі свинячими ребрами - ситна основна страва для холодної...

Готуємо смачно: плов зі свинячими ребрами – ситна основна страва для холодної пори року

Этот материал также доступен на русском языке
Плов зі свинячими реберцями - дуже ситна і жирна основна страва. Але не все ж таки час є дієтичну їжу, особливо якщо для цього немає жодних підстав.

Плов зі свинячими ребрами

Інгредієнти

Реберця свинячі – 700 грамів, рис – 500 грамів, морква велика – 1 штука, часник – 1 головка, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія – 200 мілілітрів, приправи та сіль – за смаком.

Приготування

  • Очистити і нарізати цибулю і пасерувати на розігрітій олії.
  • Через 4-5 хвилин всипати довгасті скибочки моркви.
  • Овочі посолити і приправити, додати порційні шматочки реберець і обсмажити до характерної скоринки, помішуючи.
  • Потім залити водою і готувати до м’якості свинини.
  • Добре промити рис, зняти верхній шар лушпиння з головки часнику.
  • Висипати крупу поверх реберець з овочами, не розмішуючи, залити водою на два сантиметри вище них.

Готувати під кришкою на повільному вогні 15-20 хвилин, поклавши в суміш цілий часник.

Готовий плов перекласти на велику тарілку і подати.

  Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні