Понеділок, 28 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 28 жовтня по 3 листопада

Гороскоп на тиждень з 28 жовтня по 3 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
Напружені аспекти планет створюють певну динаміку, яка може викликати як внутрішній, і зовнішній дискомфорт. На цьому тлі емоційні переживання можуть стати інтенсивнішими. Це час занурення в себе, переосмислення, аналізу та трансформації.

У першій половині тижня Венера та ретро-Сатурн “конфліктують” між собою, піднімають на поверхню невирішені проблеми. Під впливом цих складних енергій багато людей стають чутливішими до зовнішніх подразників. Багато людей почуваються вразливішими, їм складніше контролювати свої емоції, настрій може різко змінюватися без видимих причин.

Додасть неприємностей та створить ситуацію невизначеності опозиція Меркурія із ретро-Ураном. Тривожність, загальне відчуття нестабільності, фізичне виснаження та стрес не сприяють продуктивній діяльності, тому краще запланувати на цей тиждень справи та роботу, які не вимагають підвищених навантажень та відповідальної інтелектуальної роботи.

Єдиний більш-менш сприятливий день – четвер. 31 жовтня Меркурій у гармонійному аспекті з ретро-Нептуном допомагає розслабитися, втихомирити всі бурі та протиріччя.

1 листопада молодик у Скорпіоні приносить енергію починань і усвідомлення допоможе краще орієнтуватися у вирі подій цього тижня.

Від 1 до 3 листопада опозиція Марса та Плутона формує умови небезпеки, криз та войовничості. Люди більш схильні до необдуманих вчинків та ризиків. Енергетична напруженість ніби підштовхує до дії, навіть якщо ситуація потребує більшої обачності. Необхідно дотримуватися максимуму обережності в ці дні!

Гороскоп на тиждень з 28 жовтня по 3 листопада

Овен

Протягом тижня коло ваших друзів може поповнитися впливовими людьми. Однак у цей час краще не займатися питаннями, в яких ви погано розбираєтеся.

Телець

Для вас це час гармонії та стабільності. Відносини з оточуючими складаються особливо сприятливо. Самопочуття буде на висоті.

Близнюки

На вас чекає спокійний період. Відносини в сім’ї будуть гармонійно розвиватися, а спілкування з оточуючим буде легким та приємним. Рекомендується уважно стежити за фінансами, щоб уникнути зайвих витрат.

Рак

Тиждень дає можливість зосередитися на особистих потребах. Внутрішня інтуїція підкаже правильний напрям у складних ситуаціях. Також зірки рекомендують частіше виходити на прогулянку.

Лев

Період буде насиченим та продуктивним. Ваші лідерство і впевненість допоможуть досягти поставленої мети. Не забувайте приділяти час хобі та творчим заняттям – для душевної рівноваги.

Діва

Зірки рекомендують у справах звертати увагу на деталі і не упускати з уваги дрібниць. Це допоможе уникнути непорозумінь та суперечок. Також до четверга краще побути вдома, зірки не рекомендують кудись ходити.

Терези

Наступний період стане для вас часом пошуку гармонії. Будь-яка ваша праця буде щедро винагороджена. Можливими є несподівані фінансові надходження.

Скорпіон

Слід бути готовими до змін і нових можливостей. Інтуїція та проникливість допоможуть ухвалити правильні рішення у складних ситуаціях. Зверніть увагу на свій емоційний стан і знайдіть час для відпочинку.

Стрілець

Тиждень обіцяє бути сповненим натхненням та енергією. Подорожі або планування поїздок принесуть особливу радість. Життя буде сповнене приємних подій.

Козеріг

Вдалий період для вирішення важливих питань. Відносини в сім’ї можуть помітно змінитися на краще. Ви добре відчуватимете настрій близьких і швидко знаходитиме компроміс.

Водолій

Цього тижня високим є ризик обману. Але від нього, мабуть, убережуть підказки близьких людей. Віддячити зможете, провівши дозвілля з домочадцями.

Риби

Вам рекомендується приділити час самоаналізу та духовному розвитку. Творчі заняття принесуть задоволення. Здоров’я покращиться, якщо включити до порядку денного фізичні вправи.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні