Вівторок, 22 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОдин в один, як у магазині: готуємо легендарні цукерки "Ромашка" в домашніх...

Один в один, як у магазині: готуємо легендарні цукерки “Ромашка” в домашніх умовах

Этот материал также доступен на русском языке
Смак цих вершково-шоколадних цукерок нікого не залишить байдужим. Обов'язково спробуйте цей рецепт.

Смак цукерок “Ромашка” знайомий усім із самого дитинства. Ці солодощі можна приготувати в домашніх умовах. Смак у домашніх цукерок вийде навіть ніжніший, ніж у магазинних. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки “Метеорит” у домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • цукор коричневий — 1 ст.
  • цукор — 1 ст.
  • вершкове масло — 200 г
  • згущене молоко — 400 г
  • кукурудзяний сироп — 1 ст.
  • збиті вершки — 2 ст. л.
  • ванілін — 0,5 ч. л.
  • темний шоколад — плитка

Приготування:

  1. Усі інгредієнти, крім ваніліну, помістіть у сотейник та поставте на вогонь. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь до середнього.
  2. Тримайте на вогні, поки суміш не потемніє і не почне застигати. Додайте ванілін та перемішайте.
  3. Зліпіть з маси маленькі кульки. Кожну замотайте у фольгу або папір, розкотіть качалкою і відправте плоскі коржики в холодильник.
  4. Коли коржики повністю застигнуть, обріжте їх, надаючи прямокутної форми.
  5. На водяній бані розтопіть темний шоколад і зануріть у нього цукерки. Залишіть застигати.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні