Запіканка із макаронів з куркою
Інгредієнти
Макарони – 250 грамів, вода – 250 мілілітрів, філе куряче – 300 грамів, помідори – 2 штуки, твердий сир – 100 грамів, сметана – 7 столових ложок, олія, сіль, приправи та зелень – за смаком.
Приготування
- Куряче філе, якщо воно було заморожене, повністю розморозити.
- Нарізати його середніми за величиною шматочками, скласти в миску, посолити і приправити за смаком.
- Жароміцну форму змастити олією і викласти в неї сухі макарони. Нарізане куряче філе розкласти поверх шару макаронів.
- Помідори нарізати невеликими кубиками і розподілити рівномірним шаром по м’ясу.
- В окремій мисці розвести сметану з водою. Отриману суміш посолити за смаком.
- Шматочок твердого сиру натерти на крупній тертці.
- Полити все сметанною заливкою і посипати тертим сиром.
- Форму накрити фольгою і запікати страву в духовці при 180 градусах протягом 30-35 хвилин.
- Після прибрати фольгу і повернути форму в духовку ще на 15 хвилин, щоб сирна скоринка злегка зарум’янилася.
Перед подачею прикрасити запіканку посіченою зеленню.
Найпростіша, найшвидша і найсмачніша вечеря для всієї родини – запіканка з макаронів з куркою та овочами. На ранок нічого не лишиться.
Вас також можуть зацікавити новини: