Понеділок, 7 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 7 по 13 жовтня: на нас чекає період...

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 жовтня: на нас чекає період змін

Этот материал также доступен на русском языке
Весь тиждень Юпітер і Плутон стаціонарні, що сприяє уповільненню зовнішньої фізичної та соціальної активностей, але в цей час відбуваються глибокі перетворення у сферах влади та фінансів, які стануть очевидними до кінця осені.

Змінюються життєві орієнтири, вищі смисли та ідеологія.

Тиждень буде відзначений як напруженими аспектами, що впливають на комунікації та конфлікти, так і сприятливими моментами для романтичних стосунків. Складно людям, які перебувають за кордоном, які чекають на отримання документів. Важливо зберігати спокій та обдумано підходити до слів та дій, адже ризики загострень у всіх напрямах значно зростають.

8 та 9 жовтня між Марсом та Венерою складеться гармонійний аспект, створюючи сприятливі умови для романтики та кохання. Цього ж дня Меркурій у гармонії з Юпітером – планети посилюють творчий потенціал, відчиняють дороги та потрібні двері. Гарний день для отримання юридичних консультацій, вирішення бізнес-питань, налагодження ефективної логістики, залучення до творчості та мистецтва.

13 жовтня Меркурій опиниться у напруженому аспекті з Плутоном, а о 22:23 (GMT+3) перейде у знак Скорпіона. Цього дня краще поставити багато процесів на паузу, бути скромнішими та акуратнішими у висловлюваннях. До 3 листопада психологічний клімат досить агресивний, але водночас посилюється бажання розгадувати таємниці та мотиви інших людей.

Гороскоп на тиждень з 7 по 13 жовтня

Овен

Тиждень обіцяє бути насиченим подіями, які потребують вашої рішучості. Не прогайте можливість налагодити стосунки з оточуючими людьми. Зірки застерігають: краще уникати будь-яких конфліктів.

Телець

З початку тижня ви відчуєте приплив енергії, що допоможе вам подолати будь-які труднощі. Прислухайтеся до інтуїції, це допоможе ухвалити правильні рішення.

Близнюки

Тиждень розпочнеться з продуктивних змін, які вплинуть на ваше життя. Не відкладайте на потім важливих завдань, дійте рішуче. Наприкінці тижня можливими є приємні зустрічі або знайомства.

Рак

Протягом тижня вам доведеться вирішувати безліч дрібних, але важливих справ. Важливо не перевтомлюватися і правильно розподіляти свої сили. У вихідні постарайтеся добре відпочити.

Лев

У цей період вам доведеться зайнятися вирішенням багатьох питань. Не бійтеся брати на себе ініціативу – ваше лідерство допоможе досягти успіху. У фінансових справах проявіть обережність.

Діва

Вам важливо сконцентруватися на своєму здоров’ї та емоційному стані. Знайдіть час для улюблених занять.

Терези

На початку тижня вам доведеться ухвалити важливе рішення, яке може вплинути на плани на майбутнє. Також покращиться ваша фінансова ситуація, якщо ви будете обережні у витратах.

Скорпіон

Ви матимете чудовий тиждень для вирішення справ, пов’язаних з документами. Також зірки радять відвідати рідних, можливо, їм потрібна ваша допомога.

Стрілець

Тиждень буде активним. Намагайтеся не братися за всі справи відразу, не перевантажуйте себе. Розвіятися допоможуть прогулянки, візити в гості або зустрічі з близькими людьми.

Козеріг

Вам доведеться переглянути плани на майбутнє. Можливо, ви отримаєте цінну інформацію від однодумців. Також зірки рекомендують не перевантажувати себе роботою, частіше виходити на прогулянку.

Водолій

Період принесе можливість проявити свої творчі здібності. Це час для контактів з людьми та врегулювання відносин. Однак не слід тісно спілкуватися з друзями і довіряти їм свої секрети.

Риби

Тиждень розпочнеться у спокої та гармонії, що допоможе вам зосередитися на особистих справах. Також зверніть увагу на своє здоров’я, можливо, варто відвідати лікаря.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні