Понеділок, 30 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГосподарська скарбничка: які дива здатний творити лимон на кухні

Господарська скарбничка: які дива здатний творити лимон на кухні

Этот материал также доступен на русском языке
Чистота та порядок на кухні, справна побутова техніка, смачні запахи приготовлених страв – мрія будь-якої господині. Щоб всього досягти і встигати, треба знати деякі маленькі секрети.

Як використовувати гель для прання

Врахуйте, що гель для прання можна заливати лише у відсік для основного прання, куди ви засипаєте порошок. Позначається він цифрою II або 2.

Не можна заливати гель у відсік для кондиціонера (позначається квіточкою або зірочкою) та у відсік для попереднього прання (цифра I ).

Чим очистити ручки кухонної плити

Майже будь-який бруд може розчинити лимонна кислота. Достатньо вичавити сік одного лимона і нанести його старою зубною щіткою на забруднену поверхню.

Замінити фрукт може розчинений у теплій воді порошок лимонної кислоти. Через 2-3 хвилини сік витирають вологою ганчіркою. Липкі залишки видаляють розчином харчової соди.

Лимон чарівно змінить смак м’яса

Кислота у яскравому цитрусовому плоді здатна розм’якшити будь-яке м’ясо. Додайте лимонний сік при приготуванні та відчуйте ніжний смак, який придбає м’ясна страва.

Якщо ви хочете зробити курку соковитішою, то потрібно вичавити сік з двох лимонів усередину птиці.

Як готувати страви із цвітної капусти

Щоб приготувати страву із цвітної капусти, треба попередньо її відварити. Час варіння залежить від подальшого використання: 5-7 хвилин достатньо для самостійної страви, 2-3 хвилини – перед смаженням, 10 хвилин – для дитячого прикорму.

Заморожену цвітну капусту не слід розморожувати перед варінням, її варять 3-6 хвилин у окропі, відлічуючи час з моменту повторного закипання.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні