П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОсвоюємо кухні світу: варимо іспанський швидкий суп - і відчуваємо жар іспанського...

Освоюємо кухні світу: варимо іспанський швидкий суп – і відчуваємо жар іспанського літа

Этот материал также доступен на русском языке
Коли хочеться чогось новенького, незвичного чи навіть екзотичного - саме час відкрити кухонну книгу на розділі "Кухня народів світу".

Іспанський швидкий суп

Інгредієнти

Помідори – 1 кілограм, огірок – 1 штука, болгарський червоний перець – 2 штуки, червона цибулина – 1 штука, часник – 3 зубчики, білий хліб – одна скибка, сік лимона – дві столові ложки, рослинна олія – дві столові ложки, цукор – чверть чайної ложки (приблизно), дрібка перцю чилі, сіль – за смаком.

Приготування

  • Вимити помідори, зробити на кожному хрестоподібний надріз біля плодоніжки.
  • Опустити помідори в окріп на одну-дві хвилини, а потім перекласти їх у крижану воду. Потім дістати і зняти шкірку. Нарізати помідори кубиками.
  • М’якоть солодкого перцю й огірок (без шкірки) також нарізати кубиками.
  • Почистити цибулину і теж нарізати її кубиками.
  • Пропустити часник через прес.
  • Викласти підготовлені овочі в чашу блендера і подрібнити до однорідної маси.
  • Додати нарізаний хліб і залишити на п’ять хвилин, щоб він просочився. Потім знову перебити суміш у блендері.
  • Перелити отриманий суп у каструлю. Додати сіль, цукор, сік лимона, перець чилі й ретельно перемішати, влити рослинну олію.

Помістити суп у холодильник на дві-три години, щоб він настоявся й охолов.

Подавати можна зі шматочками овочів, грінками, сухариками.

Ірина Василівна, Одеська область

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні