Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
Після попереднього, непередбачуваного та яскравого тижня, майбутній період обіцяє бути набагато спокійнішим та позитивнішим.

Чудовий період для навчання та нових починань, переважно пов’язаних зі сферами Меркурія (навчання, торгівля, логістика). Тиждень тихих, але дуже потрібних справ!

9 вересня о 09:50 Меркурій входить у знак Діви, де має статус управління. Зверніть увагу, що в Діві він розпочинав свою ретроградність, і в першій половині вересня нагадає про теми липня та серпня, які треба завершити.

12 вересня – гармонійний аспект Марса і Меркурія та напруженість між Сонцем та Юпітером – у найближчі два дні краще плисти за течією та займатися звичайнісінькими справами, не створюючи енергетичних “заторів”: невиконаних обіцянок, незакінчених робіт, конфліктів. Послідовні дії, відповідальне виконання своїх обов’язків, дотримання субординації – вірні помічники на шляху успіху.

15 вересня – гармонійний аспект планети земних благ – Венери – та планети експансії – Юпітера – дає гарні можливості для примирень, сприятливого вирішення юридичних питань, підписання договорів, вдалого шопінгу, приємного дозвілля та гармонії у сім’ї.

Цей день можна вважати найвдалішим і найперспективнішим у місяці, особливо щодо грошей, кар’єри, бізнесу, влади, можливості справити враження і про щось домовитися.

Гороскоп на тиждень з 9 по 15 вересня

Овен

Тиждень буде спокійним. Вам слід звернути увагу на своє здоров’я. Зірки радять уникати перенапружень та емоційних навантажень.

Телець

Для вас період стане часом самоаналізу. Намагайтеся не піддаватися негативним емоціям і залишатися в гармонії з собою. Також зірки обіцяють приємний сюрприз.

Близнюки

Цей тиждень – час важливих зустрічей та знайомств. Відвідуйте заходи, де можете зустріти однодумців. Зверніть увагу на стан нервової системи. Усамітнення або читання допоможуть зняти стрес.

Рак

Цього тижня не варто братися до вирішення складних завдань. Час більше підходить для звичайних справ, які ви зробите “на автоматі”. Також можливими є розбіжності у сім’ї.

Лев

У першій половині тижня ви можете потрапляти у неприємні ситуації. Не варто гостро реагувати на це. Помилки ви швидко виправите. Просто довіртеся інтуїції й контролюйте свої емоції.

Діва

Присвятіть цей тиждень відпочинку та спілкуванню з близькими. Було б добре провести час на свіжому повітрі. Також чекайте на хороші новини.

Терези

Загалом вдалий тиждень, хоча ви не зможете здійснити все, що задумали. Успішними будуть справи, пов’язані з документами. У вихідні можливим є нездужання, намагайтеся більше відпочивати.

Скорпіон

Невдалий для вас період. Емоції візьмуть над вами гору, постарайтеся не вплутуватися в конфлікти. Зустріньтеся з друзями, виходьте частіше на прогулянку.

Стрілець

Вдалий період для завершення справи, над якою ви працювали досить довго. У другій половині тижня можливою є несподівана подія або пригода, яка може змінити ваше життя.

Козеріг

Цей тиждень може ускладнитися несподіваними обставинами. Багато ваших планів можуть бути зруйновані. Імпровізуйте. Ви з легкістю знайдете вихід із цього положення.

Водолій

Вдалий період. Успіх та процвітання забезпечені у всіх сферах життя. Але не звалюйте на себе велику кількість справ, обмежтеся найважливішими.

Риби

Не дуже вдалий тиждень. Давній та близький друг нагадає вам про минулі проблеми. Зірки радять: довіряйте своїм близьким і уникайте людей, які приносять у ваше життя занепокоєння та зневіру.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні