Гостро-солодкий соус до м’яса
Інгредієнти
Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.
Приготування
- Болгарський перець почистити, гострий перець обрізати, але залишити насіння.
- Перемолоти їх через м’ясорубку.
- Додати сіль і цукор, залишити на 10 хвилин.
- Додати воду і оцет. Поставити каструлю на плиту і варити 15 хвилин з моменту закипання.
- Воду змішати з крохмалем, влити в киплячу суміш і варити ще 2-3 хвилини.
- Розлити по стерильних банках, укутати й залишити до повного охолодження.
Спробуйте приготувати за нашими порадами:
Яблучний соус до м’яса.
Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.