П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГостро-солодкий соус до м'яса - паличка-виручалочка у будь-якій несподіваній ситуації

Гостро-солодкий соус до м’яса – паличка-виручалочка у будь-якій несподіваній ситуації

Этот материал также доступен на русском языке
Будь-яку, навіть найневдалішу страву можна врятувати за допомогою соусу, а звичайній каші, салату, м'ясу чи рибі - надати чудовий смак, неповторну пікантність та незабутні відчуття.

Гостро-солодкий соус до м’яса

Інгредієнти

Перець болгарський — 600 грамів, гострий перець — 250 грамів, оцет 9% —100 мілілітрів, сіль —1 чайна ложка з гіркою, цукор — 600 грамів, крохмаль — 1 столова ложка, вода — 100 мілілітрів.

Приготування

  • Болгарський перець почистити, гострий перець обрізати, але залишити насіння.
  • Перемолоти їх через м’ясорубку.
  • Додати сіль і цукор, залишити на 10 хвилин.
  • Додати воду і оцет. Поставити каструлю на плиту і варити 15 хвилин з моменту закипання.
  • Воду змішати з крохмалем, влити в киплячу суміш і варити ще 2-3 хвилини.
  • Розлити по стерильних банках, укутати й залишити до повного охолодження.

Спробуйте приготувати за нашими порадами:

Яблучний соус до м’яса. 

Секрети приготування соусів: дрібниці в основі незабутнього смаку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні