Іноді звичне блюдо хочеться приготувати по-новому. Спробуйте зробити мінікотлети із сюрпризом, які приємно здивують ваших домашніх. “Мили крихітки” — дуже смачні й заслуговують на місця як у повсякденному меню, так і на святковому столі.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з кабачків, які не відрізняються від м’ясних.
Інгредієнти:
- Фарш м’ясний — 300 г
- Соєвий соус — 2 ст. л.
- Сіль, мелений чорний перець — за смаком
- Кріп — 0,3 пучка
- Маслини без кісточки м 1 банка
- Цибуля ріпчаста — 0,5 шт
- Часник — 1 зуб.
Приготування:
- У фарш додайте спеції та соєвий соус.
- Часник пропустіть через прес, цибулю натріть на дрібній тертці і додайте до фаршу, після чого вимісіть його.
- Кріп дрібно наріжте, додайте у фарш і добре вимісіть його.
- Мокрими руками візьміть маленький шматочок фаршу для мінікотлети. У центр покладіть маслину і загорніть котлету, катаючи її на обробній дошці та формуючи кульку.
- У розігрітій сковороді в невеликій кількості олії обсмажте мінікотлети, іноді помішуючи їх лопаткою, до зарум’янення.
Вас також можуть зацікавити новини:
Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)
Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)