П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачРемувер для кутикули: Яка його роль?

Ремувер для кутикули: Яка його роль?

Этот материал также доступен на русском языке
Стандартний догляд за нігтями – це не лише робота з нігтьовою пластиною, а й з навколонігтьовою зоною. Мова про кутикулу та шкіру рук.

Більшість професійних майстрів під час роботи зі шкірою віддають перевагу ремуверу для кутикули – це безпечний, продукт у рідкому та гелевому вигляді. Він необхідний для розм’якшення та подальшого видалення шкіри. Ремувер полегшує процес манікюру/педикюру, сприяючи безпечному, швидкому та комфортному видаленню кутикули.

Як він працює: Ключові поради вибору

Цей флакон з рідким гелем знайомий багатьом з нас. Щобільше, кожна згадає, як його застосовувати та як він працює. Достатньо нанести трохи кошти безпосередньо на кутикулу, розподілити та почекати кілька хвилин. За лічені секунди кутикула стане м’якою та податливою. Після чого її легко відсунути апельсиновою паличкою та видалити вибраним інструментом. І все ж, головні функції:

  • Догляд та зовнішній вигляд. Завдяки ремуверу можна домогтися не тільки доглянутого вигляду нігтів, але й запобігти появі задирок, ран та неакуратного вигляду. До того ж можна запобігти різноманітним пошкодженням нігтьової пластини.
  • Здоров’я та безпека. Ремувер дійсно вважається безпечним засобом, який доглядає нігті. Перешкоджає ламкості та розшарування, пошкодженням, дискомфорту, а також інфекціям та бактеріям.

Для того щоб вибрати засіб для видалення кутикули, необхідно знати:

  • Тип шкіри. Залежно від типу шкіри необхідно вибирати ремувер, оскільки чутлива, наприклад, потребує більш щадних складів. В будь-якому випадку вивчайте вхідні компоненти та їх властивості.
  • Ключові фактори засобу. Уникайте агресивних інгредієнтів. Вибирайте зручну для себе суміш. Вивчіть ринок та представлені бренди.

Спосіб застосування:

  • Підготувати руки/ноги. Ремувер важливо наносити на чисті пальці. Поступово розподілити по кутикулі й залишити рідину на кілька хвилин.
  • Видалення. Після того як минув час, необхідно взяти апельсинову паличку або лопатку, відсунути м’який шар шкіри та видалити вибраним інструментом.
  • Наступний етап догляду. Після видалення кутикули обробіть шкіру та нігті. Продовжує догляд з використанням крему/лосьйону або виконайте покриття (якщо плануєте наносити колір).

Підсумки

Ремувер – це безпечний і доступний кожному продукту. Його можна використовувати як у домашніх умовах, так і зустріти у кабінеті нейл-майстра. Він не вимагає особливих навичок, достатньо слідувати поетапному способу застосування, а далі виконати гігієнічний манікюр чи педикюр. Це допоможе зберегти красу та здоров’я ваших пальчиків!


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні