Раніше ми давали рецепт знаменитого пирога «Зебра» на кефірі.
Сирний торт “Сльози ангела” веде своє походження з Франції. Місцевий кухар створив цей торт для дня одруження зі своєю коханою. У цей особливий день наречена була вкрай зворушена, через що почала плакати. Наречений вирішив порадувати свою кохану і подарувати їй цей торт. У цей момент усі побачили, що на весільному десерті зверху крапельки карамелі виглядають сльозами. Звідси й походить назва торт “Сльози ангела”.
Інгредієнти:
Нам потрібно для основи:
-
- 1 склянка борошна,
- 1 ч. л розпушувача,
- 80 г олії,
- 2 ст. л цукру,
- 1 невелике яйце.
Для начинки:
-
- 500 г сиру,
- 0,5 склянки цукру,
- 3 жовтки,
- 1 ст. л манки,
- 100 г сметани або густих вершків,
- ваніль.
Для суфле:
-
- 3 білки,
- 3 ст. л цукрової пудри.
Приготування:
1. Борошно змішати з розпушувачем і посікти з охолодженим маслом.
2. Яйця збити із цукром. Змішати все та вимісити тісто. Готове тісто загорнути у харчову плівку та покласти в холодильник на 30 хвилин.
3. Для начинки треба змішати всі інгредієнти в блендері до однорідного стану.
4. Для суфле збити білки в міцну піну, поступово додаючи пудру.
5. Якщо білки погано зб’ються, ви не зможете побачити “сльози”.
Вас також можуть зацікавити новини:
Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)