П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТак ліниві вареники ви точно не готували: оригінальний італійський рецепт

Так ліниві вареники ви точно не готували: оригінальний італійський рецепт

Этот материал также доступен на русском языке
Спробуйте приготувати улюблену страву за оригінальним рецептом. Виявляється, в Італії також готують ліниві вареники.

Італійці також люблять готувати ліниві вареники. Щоправда, без сиру, і називаються вони ньоккі. Це проста в приготуванні страва, яку можна подавати як основну, а також гарнір. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати легендарний торт “Мурашник” за 10 хвилин.

Інгредієнти:

  • картопля — 3-4 шт.;
  • куряче яйце — 1 шт.;
  • борошно — 150 г;
  • твердий сир — для посипання;
  • зелень — за смаком;
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Зваріть картоплю у мундирі. Очистіть від шкірки і розімніть вилкою або натріть на тертці.
  2. Додайте до картоплі сіль, перець та яйце.
  3. Поступово підсипайте борошно кілька прийомів.
  4. Замісити тісто. Воно має вийти однорідним та м’яким.
  5. Скачайте з тіста 3-4 ковбаски і розріжте їх на шматочки завдовжки 3-4 см. Обваліть шматочки в борошні. Щоб зробити рифлення на тісті, притисніть до нього виделку або розкотіть на спеціальній дошці.
  6. Висипте ньоккі в киплячу воду і варіть трохи більше 3 хвилин, періодично помішуючи.
  7. Посипте ваші ліниві вареники тертим сиром та дрібно нарізаною зеленню.

Вас також можуть зацікавити новини:

Українцям хочуть знизити тариф на електроенергію – чи буде світло та тепло взимку (відео)

Уряд скасує прожитковий мінімум: що буде з пенсіями та соцдопомогою (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні