Четвер, 19 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірний рецепт салату на зиму - кабачки по-корейськи: готуйте більше, щоб усім...

Неймовірний рецепт салату на зиму – кабачки по-корейськи: готуйте більше, щоб усім вистачило

Этот материал также доступен на русском языке
Поки є кабачки, встигніть зробити цю дуже смачну і оригінальну заготівлю на зиму. Кабачки по-корейськи будуть чудовим доповненням до улюблених гарнірів і навіть для перекушування. Тим паче, що це рецепт заготівлі на зиму.

Інгредієнти:

З розрахунку на 5 0,5-літрових баночок

  • 2 кг кабачків;
  • 1 кг моркви;
  • 0,5 кг цибулі;
  • 1 склянка цукру;
  • 2 ст. ложки солі;
  • 0,5 склянки олії;
  • 150 г оцту (9%);
  • чорний перець – до смаку;
  • 1 пакет приправи для корейської моркви.

Раніше ми розповідали, як приготувати огірки по-корейськи на зиму.

Приготування:

  1. Кабачки та моркву помийте та натріть на тертці для корейської моркви. У кабачків краще вирізати серединку з насінням, інакше вона буде схожа на кашу.
  2. Цибулю наріжте півкільцями.
  3. В окремому посуді змішайте цукор, сіль, олію, чорний перець, приправу для моркви та оцет. Перемішайте всі інгредієнти та залийте маринадом овочі.
  4. Перемішайте та дайте постояти 3 години.
  5. Після цього перекладіть кабачки в банки, накрийте кришками і відправте у велику каструлю з водою стерилізуватися.
  6. Після закипання води у каструлі, кабачки потрібно стерилізувати ще 15 хвилин. Потім закатайте кришками, переверніть і накрийте чимось теплим, наприклад, старою курточкою.

Коли консервація охолоне, відправте її у прохолодне місце на зберігання.

Вас також можуть зацікавити новини:

Кабачковий пиріг з невидимого тіста: такої смакоти ви ще не куштували

Збільшити призначену пенсію: як правильно для цього оформити документи ( відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні