П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаСпоживачЯк змінити інтернет-провайдера в Харкові

Як змінити інтернет-провайдера в Харкові

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви в Харкові і хочете змінити інтернет-провайдера, то ви потрапили за адресою! Адже навіщо миритися з незручностями, коли можна отримати відмінний сервіс.

У цій статті ми розповімо, що пропонують інтернет провайдери Харкова, як без проблем перейти на нового постачальника інтернет-послуг і отримати стабільне та швидке з’єднання.

Коли варто подумати про зміну провайдера

Ось кілька сигналів, що пора замислитись про зміну провайдера:

  • ваш інтернет працює повільно навіть при звичайному серфінгу? Це явний дзвіночок! Лаги на Zoom-колах, заторможені відео на YouTube – це ненормально;
  • якщо ви регулярно втрачаєте з’єднання і доводиться перезавантажувати роутер, значить, провайдер не справляється;
  • служба підтримки ігнорує ваші запити або відповідає занадто довго? Час шукати компанію, яка дбає про своїх клієнтів;
  • платите багато грошей, а отримуєте нестабільний інтернет? З цим теж потрібно щось робити. Зараз на ринку багато вигідних пропозицій;
  • переїжджаєте в новий район або квартиру? Відмінний привід переглянути свої інтернет-опції і знайти щось інше;
  • почали активно працювати з дому або захопилися онлайн-іграми? Провайдер повинен відповідати вашим новим вимогам щодо швидкості та стабільності.

Якщо впізнали себе хоча б в одному з пунктів, саме час задуматися про зміну постачальника інтернет-послуг і знайти того, хто надасть стабільне та швидке з’єднання.

Вибір нового провайдера

Але як вибрати кращого серед безлічі пропозицій? Нижче кілька простих порад.

Звертаємо увагу на швидкість

Якщо у вас велика сім’я, де у кожного по кілька гаджетів або в вашому будинку багато підключених IoT-пристроїв, вам потрібна висока швидкість. Наприклад, Volia пропонує харків’янам тариф “Інтернет 1 Гіг” без обмеження трафіку.

Доступні ціни

Пам’ятаємо про економію бюджету. Розгляньте тариф “Вигідний Інтернет 100” від Volia зі швидкістю до 100 Мбіт/с всього за 50 грн/міс. на цілий рік! Після цього ціна підніметься до 150 грн/міс., але все одно залишається вигідною.

Надійність та сервіс

Якщо щось сталося, завжди приємно знати, що підтримка на зв’язку. Провайдери, яким важлива їхня репутація, надають підтримку 24/7.

Досвід та репутація

Шукайте відгуки на незалежних платформах та форумах, де люди діляться своїми враженнями та розповідають про переваги і недоліки різних провайдерів. Обирайте тих, хто вже зарекомендував себе на ринку і має позитивні відгуки від клієнтів.

Як підключитися до Volia

Volia – відмінний приклад компанії, яка пропонує якісні послуги за доступною ціною. Вони більше 20 років на ринку, і за цей час заслужили довіру клієнтів по всій Україні.

Щоб стати клієнтом компанії, оберіть тариф, який вам сподобався. Потім заповніть онлайн-заявку на сайті або зателефонуйте в кол-центр, щоб залишити свій запит менеджеру. Після цього узгодьте зручну дату візиту майстра для підключення.

Консультанти завжди готові допомогти вам підібрати найбільш підходящу послугу та тариф. Вони забезпечать вас усіма необхідними рекомендаціями та дадуть відповідь на всі ваші питання, допоможуть підібрати обладнання та його встановити.


*на правах реклами

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні