ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської...

Неймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської ватрушки

Этот материал также доступен на русском языке
Цей пиріг готується на основі пісочного тіста та начинки з сиру. Рецепт досить простий і вимагає великих кулінарних здібностей. Такий пиріг - чудовий додаток до чаю або кави.
1000 грн від держави на передплату друкованих медіа

Цей пиріг називається «Королівська ватрушка», але сьогодні пропонуємо приготувати ватрушку за новим рецептом.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з яблуками на піщаному тісті.

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • по 100 г вершкового масла та цукру;
  • 10 г розпушувача.

Для начинки:

  • 400 г сиру;
  • 2 курячі яйця;
  • 150 г цукру;
  • ванілін.

Приготування:

  1. У глибоку миску просійте борошно, додайте сіль, цукор, розпушувач і все перемішайте.
  2. Вершкове масло дістаньте з холодильника і нехай воно стане кімнатної температури. Додайте його до борошна і перетріть руками всі інгредієнти в крихту.
  3. Для начинки яйця з’єднайте з сиром, всипте цукор і ванілін. За допомогою блендера доведіть суміш сиру до однорідної консистенції.
  4. Форму для запікання змастіть олією, борошняну суміш розділіть на 3-4 рівні частини.
  5. На дно форми викладіть першу частину суміші, потім розподіліть сирну суміш, знову шар тіста, і шар сирної маси. Шари розподіляйте так, щоб крихта зрештою виявилася зверху.
  6. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте ватрушку 60 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні