П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської...

Неймовірно ніжний та смачний пиріг з сирною начинкою – забутий рецепт Королівської ватрушки

Этот материал также доступен на русском языке
Цей пиріг готується на основі пісочного тіста та начинки з сиру. Рецепт досить простий і вимагає великих кулінарних здібностей. Такий пиріг - чудовий додаток до чаю або кави.

Цей пиріг називається «Королівська ватрушка», але сьогодні пропонуємо приготувати ватрушку за новим рецептом.

Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг з яблуками на піщаному тісті.

Інгредієнти:

  • 250 г борошна;
  • по 100 г вершкового масла та цукру;
  • 10 г розпушувача.

Для начинки:

  • 400 г сиру;
  • 2 курячі яйця;
  • 150 г цукру;
  • ванілін.

Приготування:

  1. У глибоку миску просійте борошно, додайте сіль, цукор, розпушувач і все перемішайте.
  2. Вершкове масло дістаньте з холодильника і нехай воно стане кімнатної температури. Додайте його до борошна і перетріть руками всі інгредієнти в крихту.
  3. Для начинки яйця з’єднайте з сиром, всипте цукор і ванілін. За допомогою блендера доведіть суміш сиру до однорідної консистенції.
  4. Форму для запікання змастіть олією, борошняну суміш розділіть на 3-4 рівні частини.
  5. На дно форми викладіть першу частину суміші, потім розподіліть сирну суміш, знову шар тіста, і шар сирної маси. Шари розподіляйте так, щоб крихта зрештою виявилася зверху.
  6. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте ватрушку 60 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні