П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКвашені помідори за три дні: найбільш ароматні та апетитні - цей рецепт...

Квашені помідори за три дні: найбільш ароматні та апетитні – цей рецепт шукають багато господинь

Этот материал также доступен на русском языке
Коли організм насичується свіжими помідорами, хочеться до улюбленої каші або картопляного пюре з'їсти кілька квашених томатів. Є рецепт, завдяки якому квашені томати будуть готові до вживання за 3 дні.

Для цього рецепту не потрібні ні оцет, ні стерилізація та консервація, все дуже швидко. На смак такі помідори нагадують бочкові.

Раніше ми розповідали, як приготувати мариновані огірочки без оцту.

Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів;
  • 1 л води;
  • 2 ст. ложки солі;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 3-5 горошин чорного перцю;
  • 50 г стебел селери;
  • Парасольки кропу.

 

Приготування:

  1. Помідори потрібно помити та акуратно вирізати місце, де кріпилися хвостики, щоб помідори швидше заквасилися. Помідори потрібно вибирати тверді та без пошкоджень.
  2. На плиту поставити каструлю, налити воду, всипати сіль, цукор, чорний перець. Опустити в киплячу воду селеру буквально на 2-3 хвилини і відразу дістати.
  3. Помідори укласти в банку, нарізати кріп і часник і також відправити до помідорів. Не забуваємо про селеру, її теж потрібно додати до банки з помідорами.
  4. Залити помідори гарячим розсолом. Накрити банку кришкою або тарілкою і залишити на три дні в теплому місці. Підійде кухня.
  5. Після закінчення цього часу помідори готові до вживання. Щоб вони далі не кисли, їх прибирають на зберігання в холодильник.

Читайте також:

Що досвідчені овочівники закопують на грядках з томатами: помідори збиратимете відрами

Помітили буру плямистість на огірках та помідорах: терміново зробіть це, інакше втратите врожай

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні