Поки літо в розпалі, саме час користуватися його дарами. Сезон ягід – чудова можливість побалувати себе та близьких смачною літньою випічкою. Сьогодні пропонуємо простий і швидкий рецепт дуже ніжного пирога, який буквально тане у роті.
Раніше ми розповідали, як приготувати бісквітний абрикосовий пиріг.
Інгредієнти:
- яйця — 2 шт.
- цукор — 150 г
- сметана — 160 г
- вершкове масло — 100 г
- борошно – 200 г ягоди — 150 г
- сир вершковий — 100 г
- сіль — щіпка
- розпушувач тіста — 1,5 ч.л.
- сода — 0,3 ч.л. (можна не додавати).
Приготування:
- Яйця та цукор збийте за допомогою міксера.
- Додайте сметану та вершкове масло. Добре перемішайте.
- Додайте борошно, продовжуючи перемішувати.
- Додайте розпушувач для тіста та сіль.
- Викладіть частину у форму, акуратно розрівняйте.
- Розкладіть на тесті ягоди та вершковий сир невеликими кульками.
- Викладіть другий шар тіста, додайте ягоди та сир.
- Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 45 хвилин.
Вас також можуть зацікавити новини:
Харчуємось повітрям? Які продукти можуть дозволити собі пенсіонери в Україні – відеоопитування
Я не сумую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування