Шоколадно-бананове морозиво
Інгредієнти
Банани – 3 штуки, темний шоколад – 200 грамів.
Приготування
- Банани почистити, порізати кружальцями й відправити в морозильну камеру на 2-3 години.
- Дістати банани з морозилки, дати їм трохи відтанути і відправити в чашу блендера.
- Шоколад покришити на шматки і розтопити на огрівнику.
- Змішати м’якоть банана і розтоплений шоколад і збити до однорідного стану.
- Розкласти майбутнє морозиво по формочках (можна використати силіконові форми для кексів) або в один невеликий контейнер і відправити в морозильник мінімум на 4 години, краще на ніч.
- Шоколадно-бананове морозиво виходить дуже гладким, ніжним і однорідним».
Зінаїда Володимирівна, м. Київ