У США 9 липня святкують День цукрового печива. Пропонуємо сьогодні приєднатися до свята і спекти дуже смачне печиво за дуже простим рецептом. Запевняємо, цю випічку вам захочеться пекти щодня!
Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший сирно-ягідний торт без випічки.
Інгредієнти:
- борошно — 450 г;
- вершкове масло — 200 г;
- цукор — 200 г;
- яйце — 1 шт.;
- молоко — 50 мл;
- ванільний цукор — 2 ч.л.;
- сіль — 0,5 ч. л.
Приготування:
1. До 200 г м’якого вершкового масла додати 200 г цукру й за допомогою міксера збити до отримання білої пишної маси. У процесі перемішування додати 2 ч. л. ванільного цукру та половину чайної ложки солі. За бажання можна додати в тісто мигдальну есенцію, апельсинову цедру або інший ароматизатор на свій сиак.
2. В окремій мисці змішати яйце та 50 мл молока.
3. Не припиняючи перемішувати, по черзі, потроху додати масляну суміш 450 г борошна і яєчно-молочну суміш.
4. Замотати тісто у харчову плівку та відправити в холодильник мінімум на 2 години.
5. Дістати тісто з холодильника, присипати стіл, тісто і качалку борошном і розкотити тісто в пласт товщиною 3 мм. За допомогою форм вирізати печиво.
6. Перекласти печиво на деко й випікати 10 хвилин в заздалегідь розігрітій до 180-190 градусів духовці.
7. Перед відправленням печива в духовку можна посипати його цукром або після випікання — цукровою пудрою.
Вас також можуть зацікавити новини:
У Пенсійному фонді попередили, що частина українців не зможе отримати пенсії у липні
Пенсійний фонд зменшує пенсії без відома пенсіонерів: чому розмір пенсії «скаче» (відео)