П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: кабачковий торт - приголомшливо апетитна закуска з кабачків

Готуємо смачно: кабачковий торт – приголомшливо апетитна закуска з кабачків

Этот материал также доступен на русском языке
Кабачки – просто скарб на кухні вмілої господині. З цього недорогого овоча можна готувати все: перші та другі страви, закуски, готувати варення.

Кабачковий торт

Кабачковий торт – чудова альтернатива звичайним смаженим кабачкам або кабачковим оладкам. Яскраво, апетитно і дуже смачно. Обов’язково спробуйте приготувати такий торт із кабачків, така закуска точно нікого не залишить байдужим.

Інгредієнти

Середні кабачки – 2 штуки, яйця – 3 штуки, борошно – 5 столових ложок, помідори – 4 штуки, сіль, часник, майонез або сметана, кріп – за смаком.

Приготування

  • Кабачки натерти на великій тертці, посолити і залишити на 10 хвилин.
  • Сік, що утворився, злити.
  • Додати яйця, сіль за смаком, борошно, замісити тісто.
  • На розігріту сковороду з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 столові ложки тіста.
  • Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.
  • Готові млинці охолодити.
  • Кожен млинець змастити соусом, змішавши часник з майонезом та кропом, і накривати зверху іншим млинцем.
  • У такий спосіб зібрати кабачковий торт.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні