Вівторок, 22 Жовтня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: курячі стегна в цибульному соусі захочеться готувати щодня

Готуємо смачно: курячі стегна в цибульному соусі захочеться готувати щодня

Этот материал также доступен на русском языке
Курка під цибульним соусом виходить просто незрівнянною! Така страва підійде як на вечерю, так і на святковий стіл.

Курячі стегна в цибульному соусі

Ароматна, ніжна курочка – найкращий інгредієнт багатьох страв. Сьогодні ми пропонуємо приготувати курячі стегна в насиченому цибульному соусі. На таке м’ясо збігуться всі сусіди та друзі.

Інгредієнти

Курячі стегна – 4 штуки, цибуля – 2 штуки, масло вершкове – 50 грамів, часник – 2 зубчики, курячий бульйон – 1 склянка, твердий сир – 50 грамів, гірчиця зерниста – 2 чайні ложки, чорний перець, сіль, приправа «Італійські трави» – за смаком.

Приготування

  • Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками і обсмажити на розігрітій сковороді з олією до прозорості.
  • Додати гірчицю та спеції, все перемішати.
  • Підготовлену цибулю перекласти у форму для запікання.
  • Влити бульйон і добре перемішати.
  • Курячі стегна посолити і поперчити.
  • Обсмажити на сковороді до рум’яної скоринки і відправити у форму з цибулею.
  • Присипати тертим сиром і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.

Тетяна Ігнатівна, м. Полтава»

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні