Субота, 28 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіщо господині кладуть губку для миття посуду в пральну машину: ви будете...

Навіщо господині кладуть губку для миття посуду в пральну машину: ви будете здивовані

Этот материал также доступен на русском языке
Чого тільки не вигадають умілі господині, щоб поліпшити якість прання. Хтось додає в порошок секретні компоненти, хтось попередньо замочує білизну, але є й ті, хто кладе губку для миття посуду у пральну машину. Що дає така хитрість?

Для багатьох лайфхак з губкою для миття посуду видасться дивним, але досвідчені господині переконалися, що він працює.

Раніше ми розповідали про секрети ручного прання.

Для чого губку для миття посуду укладають у відсік для порошку та гелю

Як виявилося, такий спосіб допомагає впоратися із забрудненням у відсіку для порошку та гелю. З часом там може з’являтися пліснява, тому важливо, щоб відсік був чистим і допоможе у цьому звичайна губка. Для цього її потрібно змочити в оцті та укласти у відсік, якщо губка зверху суха, то можна ще долити трохи оцту. Через 10-20 хвилин цією ж губкою потрібно видалити залишки забруднення. До речі, після такої процедури вони дуже швидко віддаляються і відсіки будуть абсолютно чистими, як у нової пральної машини.

Навіщо класти губку для миття посуду в барабан пральної машини

Досвідчені господині запевняють, що саме губка допомагає випрати плями та забруднення. Але важливо перед відправкою в барабан відокремити від губки щільніший абразивний шар, він може пошкодити одяг або просто розлетітися при пранні на безліч дрібних шматочків. Потрібна саме мочалка. Так, губка сприяє кращому розподілу миючих засобів, тому покращує якість прання.

Але є ще один великий плюс у пранні із губкою. І він дуже важливий для тих, хто тримає вдома тваринок – котів, собак. Губки під час прання збирають шерсть, а також волосся чи інші дрібні частинки.

Запам’ятайте, губку для прання краще використовувати нову, інакше можна створити додаткову піну, і одяг погано відіпреться.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні