Деруни, як у ресторані, можна приготувати на власній кухні. Рецепт ресторатор Савва Лібкін розмістив на своїй сторінці Instagram.
Раніше ми розповідали, як правильно готувати деруни.
Традиційно деруни готують з картоплі, цибулі, борошна та яєць, але є рецепт, завдяки якому можна приготувати найніжніші та найповітряніші деруни.
Інгредієнти:
- 1 кг картоплі;
- 2 ст. ложки сметани;
- 4 жовтки;
- 200 г цибулі;
- сіль – до смаку.
- 1 ст. ложка крохмалю.
Приготування:
- Картоплю потрібно помити і очистити від шкірки, натерти на дрібній тертці, це ж зробити і з цибулею.
- Потому руками потрібно віджати картоплю, щоб прибрати зайву вологу.
- Додати до картопляно-цибульної маси сметану, яйця, крохмаль, сіль. Добре перемішати.
- Розігріти сковороду з олією і смажити деруни з двох сторін до золотистої скоринки та повної готовності.