Малосольні огірки будуть готові за добу.
Раніше ми розповідали, які сорти огірків найсмачніші.
Інгредієнти:
- 2 кг огірків;
- 1 часник;
- 2 пучки кропу;
- 2 столові ложки солі.
Приготування:
- Спочатку огірки потрібно добре промити та замочити у теплій воді на 1,5-2 години.
- Нарізати часник невеликими пластинками або шматочками, подрібнити кріп.
- Вкласти огірки в літрові банки разом із кропом та часником. На 1 літрову банку потрібно всипати близько 1 столової ложки солі.
- Потому залити окропом банки з огірками, накрити кришкою і кілька разів перевернути банки, щоб сіль розчинилася. Або просто потрясти.
- Кришку після цього зняти та залишити банки на кухні на добу.
- Після того, як огірки промаринуються, їх потрібно зберігати в холодильнику, щоб вони не стали кислими.