Трикутники з сиром і зеленню
Інгредієнти
Лаваш – 1 упаковка, сир – 250 грамів, твердий сир – 150 грамів, яйця – 3 штуки, часник – 4-5 зубчиків, кріп – 1 пучок, сіль, олія – за смаком.
Приготування
- Натерти на великій тертці сир.
- Додати сир, щіпку солі і перемішати.
- Натерти часник на дрібній тертці і відправити його в сирну суміш.
- Дрібно нарізати свіжу зелень і додати до начинки. Все перемішати.
- В окремій мисці збити два яйця. Вилити в посудину з начинкою і перемішати.
- Нарізати лаваш на смужки завширшки по 15 сантиметрів і розрізати навпіл.
- У центр квадратів, що вийшли, викласти столову ложку начинки на край.
- Згорнути лаваш у вигляді трикутних конвертиків. Усі краї трикутника мають бути закриті, щоб начинка не висипалася.
- У сковороду влити трохи олії.
- Яйце, що залишилося, збити в тарілці до однорідності, трохи посолити, перемішати. Попередньо вмочивши трикутники у збите яйце, обсмажити їх на невеликому вогні з двох боків до рум’яності.
Подавати конвертики теплими разом зі сметаною або соусом із йогурту, часнику та зелені.
Антоніна Петрівна, м. Ізмаїл»