Такі вареники нічим не гірші за звичайні, а для багатьох навіть смачніші. Але найголовніше у цьому рецепті те, що не потрібно багато часу проводити на кухні.
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто на вареники.
Інгредієнти:
- 0,5 кг картоплі,
- 1 куряче яйце,
- 0,5 склянки борошна,
- Сіль та перець – за смаком,
- 50-70 г вершкового масла,
- 1 цибуля.
Приготування:
- Очистіть картоплю від шкірки і відваріть до повної готовності, не забудьте підсолити.
- За допомогою картоплем’ялки зробіть із картоплі однорідне пюре, додайте зовсім трохи вершкового масла. Дайте пюре охолонути.
- Після цього вбийте яйце, додайте перець і сіль, якщо потрібно, всипте борошно і замісіть тісто, яке не липне до рук.
- Скачайте тісто в ковбаску та наріжте на маленькі шматочки.
- Ліниві вареники відваріть у воді.
- Заздалегідь приготуйте засмажку. Для цього наріжте цибулю дрібними кубиками та обсмажте до золотистого кольору на сковороді з маслом.
- Заправте вареники цією засмажкою.