Раніше ми розповідали, як приготувати салат з помідорів та крабових паличок – справжнє свято смаку.
Інгредієнти:
- Буряк – 4 штуки;
- Плавлені сирки – 3 штуки;
- 2 зубчики часнику;
- Яблуко – 1 штука;
- Волоські горіхи – 50 г;
- Майонез – на смак;
- Зелень – 1 пучок.
Приготування:
- Насамперед потрібно відварити буряк, дати йому охолонути і очистити від шкірки. За допомогою блендера подрібнити буряк, горіхи, часник та сирки.
- Натерти яблуко і дрібно нарізати зелень, додати в буряково-сиркову масу.
- Перемішати всі інгредієнти та заправити майонезом, можна додати сіль до смаку.
- Ця закуска буде смачнішою, якщо дати їй хоча б 20 хвилин настоятися в холодильнику.
- Закуску можна намазувати на хліб, а можна їсти просто так – ложкою.