Інгредієнти
- стегенця курячі – 5 шт,
- часник сушений – ½ ч.л,
- гірчиця діжонська – 2 ст.л,
- шинка – 6 скибочок,
- перець чорний – за смаком,
- сіль – за смаком.
Раніше ми писали, як приготувати найсоковитіші та неймовірно смачні біляші.
Приготування
- Зніміть із курячих стегенець шкурку та відокремте м’ясо від кістки.
- Приправте м’ясо сіллю, перцем і улюбленими спеціями за бажанням, додайте сушений часник і діжонську гірчицю. Усе ретельно перемішайте.
- Викладіть на рукав для запікання шкірку, зняту зі стегенець, а зверху на неї рівномірно розкладіть м’ясо, потім викладіть слайси шинки.
- Загорніть максимально щільно за допомогою рукава для запікання рулет і зафіксуйте краї.
- Помістіть рулет у форму для запікання, накрийте зверху фольгою і запікайте в духовці за температури 180 ⁰С протягом 60-80 хвилин.
- Охолодіть готовий галантин, наріжте на порційні шматки та подавайте до столу.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Про що замовчує уряд: що зміниться для українських пенсіонерів у травні (відео)