П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяІ на святковий стіл, і на канапку – ніжний галантин із курячих...

І на святковий стіл, і на канапку – ніжний галантин із курячих стегенець

Этот материал также доступен на русском языке
Смачний курячий рулет стане ідеальним варіантом як на святковий стіл, так і для звичайного перекусу в будні дні. При всій вишуканості смаку він дуже простий у приготуванні.

Інгредієнти

  • стегенця курячі – 5 шт,
  • часник сушений – ½ ч.л,
  • гірчиця діжонська – 2 ст.л,
  • шинка – 6 скибочок,
  • перець чорний – за смаком,
  • сіль – за смаком.

Раніше ми писали, як приготувати найсоковитіші та неймовірно смачні біляші.

Приготування

  1. Зніміть із курячих стегенець шкурку та відокремте м’ясо від кістки.
  2. Приправте м’ясо сіллю, перцем і улюбленими спеціями за бажанням, додайте сушений часник і діжонську гірчицю. Усе ретельно перемішайте.
  3. Викладіть на рукав для запікання шкірку, зняту зі стегенець, а зверху на неї рівномірно розкладіть м’ясо, потім викладіть слайси шинки.
  4. Загорніть максимально щільно за допомогою рукава для запікання рулет і зафіксуйте краї. 
  5. Помістіть рулет у форму для запікання, накрийте зверху фольгою і запікайте в духовці за температури 180 ⁰С протягом 60-80 хвилин. 
  6. Охолодіть готовий галантин, наріжте на порційні шматки та подавайте до столу. 

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Незалежно від місця перебування: до якого віку потрібно оновлювати свої військово-облікові дані (відео)

Про що замовчує уряд: що зміниться для українських пенсіонерів у травні (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні