Раніше ми розповідали, що не можна садити поряд з кабачками.
Інгредієнти:
- Кабачки – 600-700 г;
- Борошно – 3 ст. ложки;
- Яйця – 2 шт.;
- Сіль – 0,5 ч. ложки;
- Рослинна олія для смаження;
- Майонез (сметана) – 6 ст. ложок;
- Часник – 2-3 зубчики;
- Плавлений сирок – 2 шт.;
- Помідори – 4 шт.;
- Зелень – для прикраси.
Приготування:
- Очистіть кабачки від шкірки і натріть на дрібній тертці. Відіжміть, щоб усунути зайву рідину.
- Додайте яйця, сіль, борошно та розмішайте до однорідної маси.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії та обсмажте кабачкові млинці з двох боків. Для цього тісто потрібно розмазати тонким шаром по всій сковороді. Чим тонший млинець, тим смачніший торт.
- Готові млинці нехай охолонуть.
- В майонез додайте подрібнений часник і перемішайте. Помідори промийте і наріжте кружальцями.
- Натріть плавлений сир і змішайте його з двома ложками майонезу, додайте трохи часнику.
- Збирайте торт. Викладіть на блюдо млинець, змастіть його майонезом і розкладіть кружечки помідорів, покладіть зверху млинець, змастіть його плавленим сиром з майонезом. Збирайте так по черзі, доки не закінчаться млинці.
- Зверху торт можна прикрасити кропом, петрушкою або зеленим пір’ям цибулі.
- Щоб кабачковий торт добре просочився, відправте його в холодильник на 1 годину.