Печінку для оладок можна брати будь-яку – курячу, яловичу чи свинячу.
Раніше ми розповідали, що потрібно зробити, щоб оладки вийшли пишними.
Інгредієнти:
- 500 г печінки;
- 1 велика цибулина;
- 1 куряче яйце;
- 3 столові ложки борошна;
- 1 столова ложка сметани;
- Сіль – 1\2 чайної ложки;
- Сода – на кінчику ножа;
- Часник – два зубчики.
Приготування:
- Печінку потрібно вимити і подрібнити в блендері.
- Очистити цибулю та часник і теж подрібнити, додати до печінки, перемішати, вбити яйце, посолити, додати сметану, соду. Усі інгредієнти перемішати.
- Смажити на розігрітій сковороді з олією з двох сторін до повної готовності.
- Якщо ви хочете, щоб оладки з печінки були ще соковитішими і ніжнішими, обов’язково після смаження викладіть їх у сотейник або каструлю, налийте трохи води і пропарте 7-8 хвилин.