П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНовий салат із буряка: оригінальне поєднання найпростіших і найдоступніших продуктів

Новий салат із буряка: оригінальне поєднання найпростіших і найдоступніших продуктів

Этот материал также доступен на русском языке
У новому салаті чимало різних інгредієнтів, тому смак виходить насиченим і певною мірою навіть пікантним. Такий салат готується просто і швидко, а виходить дуже смачним.

Замість сардин можна використовувати будь-яку консервовану рибу. Головне, щоб вона була не в томатній підливці, а в олії або власному соку.

Інгредієнти

  • сардини консервовані – 1 банка,
  • буряк – 2 шт,
  • огірки мариновані – 3 шт,
  • часник – 3 зубчики,
  • яйце куряче – 5 шт,
  • майонез – за смаком,
  • зелень – за смаком.

Раніше ми писали, навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці.

Приготування

  1. Подрібнюємо на крупній тертці мариновані огірки та відварений буряк.
  2. Тремо на дрібній тертці варені курячі яйця.
  3. Зливаємо рідину з рибної консерви, видаляємо з риби великі кістки та розминаємо її виделкою.
  4. Викладаємо в миску буряк, огірки, подрібнений часник, столову ложку майонезу і все добре перемішуємо.
  5. Збираємо салат у посуді, в якому плануємо подавати його до святкового столу.
  6. Викладаємо спершу буряково-огіркову суміш, далі кладемо шар риби.
  7. Наносимо сітку з майонезу за допомогою кондитерського мішка, далі шар яєць. 
  8. Прикрашаємо салат нарізаним кропом і відправляємо його в холодильник мінімум на 3-4 години, щоб він добре просочився.

Салат виходить смачним, соковитим і ситним. Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні