Інгредієнти
- борошно – 2 ст,
- масло вершкове – 130 г,
- цукор – 100 г,
- сік лимонний – 3 ст.л,
- яйця – 2 шт,
- розпушувач – 1 ч.л,
- цедра – 2 ст.л,
- крохмаль – 1 ст.л,
- пудра цукрова.
Раніше ми писали, як приготувати ароматні та соковиті котлети з печериць.
Приготування
- Збиваємо міксером масло кімнатної температури та цукор.
- Вводимо в масляну масу 2 жовтки, цедру та сік лимона. Збиваємо все ще протягом 5 хвилин.
- Додаємо в кілька етапів просіяне борошно з крохмалем і розпушувачем у масу та ретельно вимішуємо тісто.
- Кладемо тісто в холодильник, щоб воно добре охололо, приблизно на 60 хвилин.
- Формуємо з охолодженого тіста кульки приблизно по 40-50 г.
- Обвалюємо кульки з тіста в цукрі, а потім у цукровій пудрі й викладаємо на деко, застелене силіконовим килимком або пергаментом.
- Випікаємо печиво в розігрітій до 180 ⁰С духовці приблизно протягом 15-25 хвилин.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування