Щоб насолодитися смаком розсипчастої перловки, потрібно спочатку промити її та замочити у воді приблизно на три години. Після цього слід відцідити воду та ще раз промити крупу. Потім перловку слід залити водою в пропорції 1:3, довести воду до кипіння, додати сіль і варити на маленькому вогні впродовж пів години хвилин, поки вона не приготується.
Інгредієнти
- крупа перлова – 1,5 ст,
- морква – 2 шт,
- цибуля ріпчаста – 2 шт,
- олія рослинна – 3-4 ст.л,
- сіль – за смаком,
- зелень – за смаком,
- часник – 1-2 зубчики.
Раніше ми писали, як приготувати бюджетний варіант піци з простих і доступних продуктів.
Приготування
- Промийте крупу в холодній воді. Промиту крупу залийте крутим окропом в обсязі 4,5-5 склянок. Додайте сіль на свій смак.
- Доведіть кашу до кипіння і продовжуйте варити на мінімальному вогні під кришкою до готовності приблизно протягом години.
- Натріть на великій тертці очищену моркву. Цибулю очистіть, вимийте та наріжте дрібним кубиком.
- Розігрійте в пательні рослинну олію і викладіть подрібнені овочі. Обсмажте овочі на середньому вогні.
- Додайте засмажку в кашу і все перемішайте.
- Посипте кожну порцію подрібненою зеленню та часником.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)
Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування