П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПриготуйте перловку саме так – ваші домашні полюблять цю кашу назавжди

Приготуйте перловку саме так – ваші домашні полюблять цю кашу назавжди

Этот материал также доступен на русском языке
Приготування дійсно смачної перлової каші – не така вже й проста справа, як здається. Але якщо ви застосуєте одну хитрість, ваші домочадці проситимуть готувати таку кашу мало не щодня.

Щоб насолодитися смаком розсипчастої перловки, потрібно спочатку промити її та замочити у воді приблизно на три години. Після цього слід відцідити воду та ще раз промити крупу. Потім перловку слід залити водою в пропорції 1:3, довести воду до кипіння, додати сіль і варити на маленькому вогні впродовж пів години хвилин, поки вона не приготується. 

Інгредієнти

  • крупа перлова – 1,5 ст,
  • морква – 2 шт,
  • цибуля ріпчаста – 2 шт,
  • олія рослинна – 3-4 ст.л,
  • сіль – за смаком,
  • зелень – за смаком,
  • часник – 1-2 зубчики.

Раніше ми писали, як приготувати бюджетний варіант піци з простих і доступних продуктів.

Приготування

  1. Промийте крупу в холодній воді. Промиту крупу залийте крутим окропом в обсязі 4,5-5 склянок. Додайте сіль на свій смак. 
  2. Доведіть кашу до кипіння і продовжуйте варити на мінімальному вогні під кришкою до готовності приблизно протягом години.
  3. Натріть на великій тертці очищену моркву. Цибулю очистіть, вимийте та наріжте дрібним кубиком. 
  4. Розігрійте в пательні рослинну олію і викладіть подрібнені овочі. Обсмажте овочі на середньому вогні.
  5. Додайте засмажку в кашу і все перемішайте. 
  6. Посипте кожну порцію подрібненою зеленню та часником. 

Смачного!

Вас також можуть зацікавити новини:

Квітень 2024: що зміниться з початку місяця для пенсіонерів і не тільки для них (відео)

Кожен виживає, як може: на чому економлять українські пенсіонери – відеоопитування

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні