Спробуйте додати до бурякового салату курячу печінку, і вона в кілька разів покращить смак страви.
Інгредієнти
- буряк – 4 шт;
- печінка куряча – 300 г;
- цибуля ріпчаста – 1 шт;
- огірки мариновані – 1 банка;
- чорнослив – 1 жменя;
- майонез – за смаком;
- сіль і чорний перець – за смаком.
Раніше ми писали, як приготувати найніжніші налисники з яблучною начинкою.
Приготування
- Відваріть буряк до повної готовності й очистіть його від шкірки після охолодження.
- Наріжте цибулю і курячу печінку на невеликі шматочки, обсмажте на сковороді печінку до золотистої скоринки.
- Додайте цибулю і протушкуйте інгредієнти протягом 10 хвилин. Приправте печінку з цибулею сіллю та улюбленими спеціями.
- Замочіть чорнослив в окропі на 5 хвилин.
- Натріть буряк і мариновані огірки на грубій тертці.
- Змішайте всі інгредієнти та заправте салат майонезом, за необхідності досоліть на свій смак.
- Поставте салат на кілька годин у холодильнику, щоб він просочився.
Смачного!
Я не нудьгую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування