П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПрекрасне поєднання смаків у салаті "Фаворитка": варений буряк із несподіваним інгредієнтом

Прекрасне поєднання смаків у салаті “Фаворитка”: варений буряк із несподіваним інгредієнтом

Этот материал также доступен на русском языке
У салатах буряк зазвичай заведено поєднувати з картоплею, морквою та цибулею, проте з цього коренеплоду можна приготувати та більш цікаву страву, яка напевно припаде до смаку кожному.

Спробуйте додати до бурякового салату курячу печінку, і вона в кілька разів покращить смак страви.

Інгредієнти

  • буряк – 4 шт;
  • печінка куряча – 300 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • огірки мариновані – 1 банка;
  • чорнослив – 1 жменя;
  • майонез – за смаком;
  • сіль і чорний перець – за смаком.

Раніше ми писали, як приготувати найніжніші налисники з яблучною начинкою.

Приготування

  1. Відваріть буряк до повної готовності й очистіть його від шкірки після охолодження. 
  2. Наріжте цибулю і курячу печінку на невеликі шматочки, обсмажте на сковороді печінку до золотистої скоринки. 
  3. Додайте цибулю і протушкуйте інгредієнти протягом 10 хвилин. Приправте печінку з цибулею сіллю та улюбленими спеціями.
  4. Замочіть чорнослив в окропі на 5 хвилин.
  5. Натріть буряк і мариновані огірки на грубій тертці.
  6. Змішайте всі інгредієнти та заправте салат майонезом, за необхідності досоліть на свій смак. 
  7. Поставте салат на кілька годин у холодильнику, щоб він просочився. 

Смачного!

Я не нудьгую: чим українські пенсіонери займаються у вільний час – відеоопитування

Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні