Раніше ми розповідали, як приготувати суфле з ягід.
Інгредієнти:
- Желатин – 10 г;
- Вода – 50 мл;
- Ряжанка – 300 мл;
- Какао – 2 ч. ложки;
- Цукор або замінник цукру – за смаком.
Приготування:
- Візьміть невелику ємність та розчиніть у воді желатин. Зазвичай желатин заливають окропом і постійно помішують до повного розчинення.
- В іншій ємності змішайте ряжанку, какао та цукор.
- Коли желатин охолоне, додайте його в ряжанку з какао.
- І головний момент – потрібно збити міксером масу до появи на її поверхні бульбашок.
- Розлийте суфле у підготовлені форми та поставте в холодильник на 2-3 години. Зверху можна прикрасити суфле ягодами або цукатами.