І лише у певні дні (суботу і неділю) дозволяється вживати рибу. Щоб ваше меню не було одноманітним, пропонуємо спробувати приготувати такі пісні страви.
Пісні чебуреки з грибами
Інгредієнти
Вода – 130 мілілітрів, сіль – 0,5 чайної ложки, соняшникова олія – 4 столові ложки, борошно – 250 грамів, печериці – 300 грамів, цибуля – 1 штука, сіль та перець – за смаком.
Приготування
- Воду закип’ятити, зняти з вогню і з’єднати з сіллю та олією. Всипати борошно, замісити гладке і м’яке тісто.
- Спочатку помішати тісто ложкою, а коли воно трохи охолоне – продовжити замішування руками.
- Скачати тісто у кулю і залишити на 30 хвилин.
- Гриби та цибулю нарізати дрібним кубиком.
- У сковороді розігріти дві ложки олії і обсмажити цибулю з грибами протягом 6-8 хвилин.
- Тісто розділити на 10 рівних частин і розкачати кожну у тонке коло.
- На одну половину викласти начинку, скласти чебуреки навпіл і краї защипнути.
- Обсмажувати чебуреки в киплячій олії (вона має покривати їх) протягом 1-2 хвилин з кожного боку.
- Сковороду треба накривати кришкою.