У цьому рецепті виключено один важливий інгредієнт. Всі ми знаємо, що борошно робить млинці щільнішими, тому деякі кулінари замінюють її на крохмаль, який дає можливість отримати найніжніші та найажурні млинці. Обов’язково спробуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.
Інгредієнти:
- 5 курячих яєць;
- 0,5 л молока;
- 5 столових ложок крохмалю;
- 1 столова ложка олії;
- Сіль та цукор – за смаком.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, змішайте яйця з сіллю та цукром, збийте віночком.
- Влийте трохи молока і знову розмішайте, додайте крохмаль. Розмішайте добре і влийте молоко, що залишилося.
- Додайте в тісто олію.
- Розігрійте сковороду, змащену олією, і випікайте млинці на середньому вогні.