Нагадаємо, ми розповідали, як смачно приготувати рибу в духовці – на запах збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.
Суп із риби з грибами
Пропонуємо вам цікавий рецепт супу, який можна приготувати з риби. Особливий смак і аромат цього супу надають гриби. Готується суп із риби з грибами дуже просто та досить швидко. Варіант першої страви на обід, на яку довго чекати не доведеться.
Інгредієнти
Філе риби на вибір – 600 грамів, цибуля – 1 штука, морква – 1 штука, яйце – 1 штука, борошно – 1 чайна ложка, гриби – 100 грамів, петрушка, сіль, чорний перець, лимонний сік, олія – 3-4 столові ложки.
Приготування
- Очищені та дрібно нарізані моркву та цибулю посолити і тушкувати кілька хвилин у рослинній олії.
- Додати ціле філе риби, перевернути через 5-6 хвилин і продовжувати тушіння ще 5-6 хвилин, після чого вийняти філе.
- Тушковані овочі залити 5 склянками підсоленої води і довести до кипіння, потім протерти крізь сито разом з рідиною.
- Додати очищені та дрібно нарізані гриби і варити при слабкому кипінні 20 хвилин.
- Борошно розвести в холодній воді і влити в суп. За 5-6 хвилин додати філе риби.
- Суп посолити за смаком і зняти з вогню, заправити збитим яйцем і лимонним соком, посипати чорним перцем і дрібно нарізаною петрушкою.
Перед подачею на стіл додати вершкове масло.