Раніше ми розповідали, як приготувати чебуреки на мінеральній воді.
Інгредієнти:
- лаваш – 3 листа,
- фарш свинячо-яловичий – 500 г,
- цибуля ріпчаста – 2 шт.,
- яйця – 1 шт.,
- олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.
Приготування:
- У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.
- В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.
- Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.
- Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи вилкою.
- Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.