Вінегрет – це чудовий ситний салат, який готують багато господинь. Спробуйте приготувати його за новим рецептом з маринованими грибами. Це дуже смачно та незвично!
Інгредієнти
- буряк – 1 шт.;
- картопля – 2 шт.;
- морква – 1 шт.;
- мариновані гриби – 100 г;
- солоні огірки – 2-3 шт.;
- цибуля – 1 шт.
- сіль – за смаком;
- чорний мелений перець – за смаком;
- олія рослинна – 1 ст. л.;
- лимонний сік – 1 ч. л. (за бажанням).
Раніше ми писали, що можна додавати в суп виключно наприкінці приготування.
Приготування
- Буряк, морква та картопля добре помийте і відваріть “у мундирі”.
- Коли овочі будуть готові, злийте воду та повністю їх остудіть.
- Мариновані гриби відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.
- Солоні огірки розріжте вздовж на половинки та теж дайте стекти.
- Відварені овочі очистіть від шкірки та наріжте кубиком.
- Буряк викладіть в окрему миску, заправте лимонним соком та половиною рослинної олії.
- В іншій мисці змішайте картоплю та моркву. Заправте маслом, що залишилося.
- Солоні огірки, мариновані гриби та невелику цибулину дрібно наріжте та додайте до картоплі та моркви. Добре перемішайте.
- З’єднайте буряк з іншими інгредієнтами, додайте сіль та перець за смаком.
- За бажанням до салату замість ріпчастої цибулі (або разом з нею) можна додати пір’я зеленої цибулі. Так також буде дуже смачно!
Оригінальний та дуже смачний вінегрет готовий. Смачного!
У Пенсійному фонді анонсували зростання пенсій: відбудуться індексація та перерахунок пенсій (відео)
Маніпуляції з присмаком брехні – експертний розбір звіту Мінсоцполітики (відео)