Котлети з хека з вершками та манкою
Такі котлети можна їсти багато, не побоюючись калорій! Котлети з хека, приготовані за цим кулінарним рецептом, виходять дуже ніжними та соковитими з рум’яною скоринкою. Ще ці котлети рекомендуємо спробувати тим, хто віддає перевагу малокалорійній їжі.
Інгредієнти
Філе хека – 550 грамів, яйця – 1 штука, цибуля ріпчаста – 1 штука, манна крупа – 80 грамів, вершки – 70 мілілітрів, перець білий мелений – 1 щіпка, сіль – за смаком.
Приготування
- Рибу обробити, нарізати шматками, перемолоти у блендері на фарш.
- Додати скибочки цибулі. Ще раз перебити масу.
- Всипати сіль та білий перець.
- Вбити куряче яйце, додати манку і влити вершки.
- Інгредієнти перемішати і дати постояти 40 хвилин.
Сформувати котлети невеликого розміру мокрими руками. Обваляти в борошні й обсмажити з двох боків, вогонь – середній.
Подавати котлети гарячими, з гострим томатним соусом.